woud
201.

masker-introslider-1680×1260-bungalow

Een bungalow voor kleine huishoudens met een onderscheidende plattegrond.

bungalow-BG-1680×1680

In een huis van woud is het fijn wonen.

In een huis van woud is het fijn wonen. Niet alleen voor het traditionele Nederlandse gezin, maar ook voor huishoudens met een andere achtergrond, omvang of leeftijd. Dit bereiken we vooral door in onze huizen goede verblijfsplekken te maken. De woonkamer delen we op in twee afzonderlijke zones, de keuken krijgt een eigen plek. 

woud 201
Dit betreft een grondgebonden bungalow. De slaapvertrekken zijn ruim, dus ook goed bruikbaar voor thuiswerk of -studie. Zo is er in elk huis ruimte voor ontmoeting én voor afzondering en is er voor iedere activiteit wel een geschikte plek.

 

interieur-cultuur-2400×1600

woud
201.

seniors-1680×1680

de woning voor kleine huishoudens.

De woning heeft een centrale kern voor alle functionele zaken. Daaromheen vormen zich drie plekken: een keuken die onderdeel is van de kern en twee afzonderlijke woonvertrekken. Deze worden aangevuld met twee ruime kamers en een badkamer. De bergruimte is verspreid over de woning voldoende aanwezig.

woud is bijzonder.
De gevel is bekleed met hout en geperste minerale tegels. Voor de woning komt een pergola en een Delftse stoep met een bankje. Die geven bewoners de kans om hun huis persoonlijk te maken.

‘typisch woud 201.’