Kant en
klaar uit de
fabriek.

masker-introslider-1680×1260-slim

Woud kiest voor biobouwen. Dat vraagt om scherpe keuzes, zoals bouwen in een timmerfabriek, zo veel mogelijk biobased materialen en zo min mogelijk installaties.


Biobouwen,
zo doet woud dat.

masker-afn-naast-tekst-1680×1680-typenummers-01

woud kiest voor biobouwen: we ontwerpen en we produceren met groot respect voor de planeet.

Biobased materialen.
hout is de basis voor het casco, de gevels en de binnenwanden. Maar ook andere materialen kiezen we verantwoord. Zo isoleren we met vlas en houtvezel.

 

Modulebouw in de timmerfabriek.
Dat betekent: de hoogste bouwkwaliteit, met minder overlast, minder stikstof- en CO2-uitstoot en minder afval.

 

Kant-en-klare materialen.
We bouwen gestandaardiseerde woningen. Die zijn tot in de puntjes doordacht. Dat maakt wonen zonder voetafdruk betaalbaar.

 

Maatwerk voor elke locatie. 
Standaardisatie mag niet leiden tot minder kwaliteit. Daarom ontwerpen onze architecten voor elke locatie de beste verkaveling en het beste gevels.

 

Verplaatsbaar (maar liever niet). 
Ook het verplaatsen van een huis levert CO2-uitstoot, dus beter van niet. Maar als het ooit nodig is, dan kan het prima.

 

Top-isolatie. 
We beperken de warmtevraag zo ver mogelijk. Dat is de beste garantie voor een kleine voetafdruk en bespaart een hoop installaties.

 

Slimme installaties.
Liever vermijden we installaties. Maar wat nodig is doen we slim. Onze elektra is next level en we hebben één geïntegreerd apparaat voor ventilatie, verwarming en -zo nodig – koeling.

 

 

‘We lichten je graag persoonlijk toe hoe onze woningen technisch in elkaar zitten.’