woud
401.

introslider-huis

Een onderscheidende woning voor grotere huishoudens met een onderscheidende plattegrond en veel ruime plekken en woonvertrekken.

rijwoning-BG-1680×1680 rijwoning-EV-1680×1680

In een huis van woud is het fijn wonen.

In een huis van woud is het fijn wonen. Niet alleen voor het traditionele Nederlandse gezin, maar ook voor huishoudens met een andere achtergrond, omvang of leeftijd. Dit bereiken we vooral door in onze huizen goede verblijfsplekken te maken. De woonkamer delen we op in twee afzonderlijke zones, de keuken krijgt een eigen plek. 

woud 401
Dit betreft een grondgebonden rijwoning in twee woonlagen. De slaapvertrekken zijn ruim, dus ook goed bruikbaar voor thuiswerk of -studie. Zo is er in elk huis ruimte voor ontmoeting én voor afzondering en is er voor iedere activiteit wel een geschikte plek.

 

afb-full-width-2400×1600-interieur

woud
401.

buurt-1680×1260-new

de woning voor grote huishoudens.

Type woud 401 is bedoeld voor grote huishoudens, vanaf drie personen. De woning heeft een centrale kern voor alle functionele zaken. Daaromheen vormen zich drie plekken: een keuken die onderdeel is van de kern en twee afzonderlijke woonvertrekken. Deze worden aangevuld met twee of drie ruime kamers. Er is geen zolder: bergruimte is verspreid over de woning voldoende aanwezig.

woud is bijzonder.
De gevels zijn op de verdieping bekleed met hout. Op de begane grond is een geperste minerale tegel toegepast. Voor de woning komen een pergola en een Delftse stoep. Die geven bewoners de kans om hun huis persoonlijk te maken. En voor elk huis komt een bankje.

‘typisch woud 401.’