woud
is er voor
iedereen.

introslider-marrokaanse

Bewoners zijn steeds meer divers: de samenstelling, gewoonten en behoeften van huishoudens varieert van deur tot deur. woud biedt inclusieve huizen, die passen bij een veranderend Nederland.

woud bouwt
een thuis
voor iedereen.

masker-introslider-1680×1260-vader-zoon

Goede verblijfsplekken.
In een huis van woud is het fijn wonen. Niet alleen voor het traditionele Nederlandse gezin, maar ook voor huishoudens met een andere achtergrond, omvang of leeftijd. Dit bereiken we vooral door in onze huizen goede verblijfsplekken te maken.

De woonkamer delen we op in twee afzonderlijke zones, de keuken krijgt een eigen plek. De slaapvertrekken zijn ruim, dus ook goed bruikbaar voor thuiswerk of -studie. Zo is er in elk huis ruimte voor ontmoeting én voor afzondering en is er voor iedere activiteit wel een geschikte plek.

woud
heeft
karakter.

introslider-huis

Modern en optimistisch.
Het bijzondere karakter van woud is ook zichtbaar aan de buitenzijde: de huizen hebben een moderne, optimistische vormgeving. Het uiterlijk kan worden afgestemd op elke locatie. De voorgevel krijgt bijzondere details, die uitnodigen voor verblijf en ontmoeting: een verhoogde stoep, een pergola en een bankje. Zo hechten we de huizen stevig aan de straat.

woud
bouwt een
thuis.

afb-naast-tekst-1680×1200-03

Een thuis voor iedereen.
In een huis van woud is het fijn wonen. Niet alleen voor het traditionele Nederlandse gezin, maar ook voor huishoudens met een andere achtergrond, omvang of leeftijd. Dit bereiken we vooral door in onze huizen goede verblijfsplekken te maken. Maak kennis met onze woningtypes.

‘woud herken je door zijn moderne, optimistische vormgeving.’