woud.
Je perfecte
partner.

buurt-1680×1260

woud is de perfecte partner voor woningcorporaties, beleggers en ontwikkelaars met een groen hart. Onze huizen hebben het hoogste rendement. En we ‘rekenen en tekenen’ mee om te komen tot het beste plan met een goede financiële haalbaarheid.

De beste
investering.

masker-introslider-1680×1260-inclusief

woud maakt compacte woningen die bij uitstek geschikt zijn voor betaalbare huur of koop in projecten van woningcorporaties, beleggers of projectontwikkelaars.
Een investering in een woning van woud is een slimme investering. U betaalt een eerlijke prijs en belast de maatschappij niet met schaduwkosten. Dat is een fijne gedachte. Maar u heeft zelf ook voordeel. Onze woningen zijn altijd nul-op-de-meter, dus er zijn geen stookkosten. Een verhuurder kan de energieprestatievergoeding in rekening brengen. En de woningen voldoen al direct aan de klimaateisen van 2050. Dat vermijdt een dure renovatie ergens in de komende decennia.

 

Samen aan de
slag voor een buurt zonder
voetafdruk.

groen-hart

Duurzaamheid stopt niet bij de voordeur. Wie naar buiten stapt komt in een straat, wijk of buurt waar ook nog een wereld te winnen is. Woud heeft een duidelijk visie op hoe een buurt met een minimale voetafdruk eruit ziet. Daarin betrekken we ook biodiversiteit, klimaatadaptie, hittestress, gezondheid en sociale cohesie. In een wijk van woud staat de auto wat op afstand. Dat geeft ruimte aan een groene straat. We stimuleren ontmoeting tussen buren, onder andere door een deel van de tuinen te delen.

Met woud in je project weet je dat je goed zit. We trekken graag op met beleggers, woningcorporaties en projectontwikkelaars. Samen maken we een buurt zonder voetafdruk.

‘woud heeft een duidelijk visie op hoe een buurt met een minimale voetafdruk eruit ziet.’