We bouwen
inclusieve
woningen.

introslider-huis

Onze woningen kunnen overal geplaatst worden. Ze zijn gemaakt om zo lang mogelijk mee te gaan. Dat vraagt om slimme ontwerpen die tegemoet komen aan een grote diversiteit aan woonbehoeften.

Deze tijd
vraagt om inclusieve
woningen.

masker-introslider-1680×1260-vader-zoon seniors-1680×1680

Huishoudens zijn steeds meer divers, in samenstelling, afkomst, leeftijd en leefstijl. De woningen van Woud zijn ontworpen om ruimte te geven aan die verscheidenheid. We maken ‘inclusieve’ woningen. Dat betekent:  ruimte voor ontmoeting én voor afzondering. En zo veel mogelijk leefruimte. Of je nu wilt slapen, thuiswerken, chillen, gamen, eten met vrienden of bingewatchen met je kinderen: je vindt altijd een logische plek.

Hieronder zie je de woningtypes die we momenteel aanbieden. We werken nog aan gestapelde woningen én aan woningen waar je tijdelijk kunt wonen. Allemaal zonder ecologische voetafdruk. Als je meer wilt weten, neem dan contact met ons op.

Woud
401.

buurt-1680×1260-new rijwoning-BG-1680×1680

Woud 401 is onze gezinswoning. Dit is een grondgebonden rijwoning in twee woonlagen. De begane grond heeft een centrale kern die de ruimte in drie plekken verdeelt. Boven zijn er drie kamers.

We maken zo veel mogelijk leefruimte. Daarom heeft dit huis geen donkere zolder, maar maken we een ruime berging en extra grote kamers op de verdieping. Die zijn ook geschikt voor thuiswerk- of studie.

afb-full-width-2400×1600-exterieur

onze inclusieve woningen

‘wonen zonder voetafdruk’

Woud
201.

afb-naast-tekst-1680×1200-05 bungalow-BG-1680×1680

Woud 201 is een grondgebonden rijwoning die is ontworpen voor één en tweepersoons huishoudens. Onze woningen tochten niet. Daarom heeft deze woning, net als Woud 401, geen tochtportaal. Dat levert extra leefruimte op in de woning zelf.

 

‘woud herken je door zijn moderne, optimistische vormgeving.’