Tijd
voor een
gesprek.

rob-08-afb-naast tekst-1680×1200

woud zoekt pioniers om samen te bouwen aan wonen zonder voetafdruk. Ben jij een huisvester met groene ambities? Laten we dan kennismaken.


woud zoekt huisvesters
met een groen hart.

201-introslider-ext-1680×1260 rob-07-afb-naast tekst-1680×1200

Maak kennis met woud.
Volgens ons is wonen zonder voetafdruk het nieuwe perspectief in onze sector: tijdens de bouw, het gebruik en sloop géén opwarming en géén uitputting van de aarde. Als ‘biobouwer’ maken wij dat nu al waar.

Kant en klaar.
Onze huizen bestaan uit modules die kant en klaar van de fabriek komen. We kiezen voor biobased materialen, verspillen geen splinter hout en dankzij innovatieve installaties is elk huis nul-op-de-meter.


Inclusief wonen.
Nederland woont steeds diverser, in samenstelling, afkomst en leefstijl. Onze woningtypes zijn ontworpen om ruimte te geven aan die verscheidenheid. Want een goed thuis is de basis voor een goed leven. 


Nieuwbouw is nu nog roofbouw.
Als we blijven bouwen zoals we nu doen, dan komt het met de aarde niet meer goed. Ben jij een huisvester met een groen hart? woud wil graag samen met jou grote stappen maken. Lees meer over woud op onze website, of leg direct contact met ons voor een kennismaking.

 

‘wonen zonder voetafdruk. Dat is de stip op de horizon’